Pagina's

dinsdag 19 september 2023

Column Een gewaarschuwd [verhuur] makelaar telt voor 2!

Ik plaatste een item over mogelijke verstrengeling Nederlandse rappers met criminelen [Bron: AD]. Als commentaar schreef ik dat dit ook in de verhuurwereld voorkomt. Onderwereld en bovenwereld zijn met elkaar verweven en door dit proces worden veel huiseigenaren en verhuurders de dupe! Een van de reacties was "Rapper verhuren is beter tegen de leegstand"
Erg grappig maar dat snel [rapper] verhuren van vastgoed, verhuurmakelaars willen [snel] geld verdienen, zorgt vaak voor grote problemen. Uiteraard is leegstand vervelend maar ernstiger is woonfraude, overlast en een hennepkweker of drugslab in je woning of bedrijfspand.


Wat zijn eigenlijk de grootste valkuilen voor de [verhuur]makelaar:

  • Onrechtmatig gebruik Vastgoed Het gaat grofweg om malafide activiteiten met betrekking tot speculatie enerzijds en exploitatie anderzijds [Bron: RIEC]
Verhuur daarom veilig! Op de site van Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt [SBWH] staan waarschuwingen betreffende malafide praktijken in de verhuurwereld. 



Schakel Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt [SBWHnl] in om te voorkomen dat vastgoedeigenaren de dupe worden van incompetente verhuur[makelaars].


Margareth Weijers
Communicatiemedewerker SBWH
Blogger Tips Tricks & Tools

Geen opmerkingen:

Een reactie posten